Bordbestilling

MYE SMAK. MYE MATGLEDE.

God mat i lune omgivelser – det er AiSuma. Her får du middelhavsinspirerte retter med mye smak og ekstra fokus på steak og grill. Vi er ambisiøse på kjøkkenet, men aldri jålete.


AiSuma ligger i et sjarmerende pakkhus ved Nidelva, hvor røff bryggestil møter modig interiør. Ta med gode venner, kom som du er og gled deg til maten står på bordet.

Til venstre
Til høyre

Menyen

Forretter

ØSTERS NATURELL Rødvinseddik, chimichurri og sitron ih: bløtdyr, sulfitt per stykk 55,-/per dusin 550,-
DUMPLINGS AV PORTOBELLOSOPP Soyavinaigrette, fritert sjalottløk, granateple og ristede cashewnøtter ih: sulfitt, cashewnøtter, soya, hvete 165,-
Ceviche av kveite Mango, granateple, avocadokrem, ristede pinjekjerner, limejuice ih: fisk 175,-
reinsdyrcarpaccio Basilikummajones, rabarbragelé, ristede mandler og syltet gresskar ih: egg, sulfitt, melk 195,-
KAMSKJELL FRA TRØNDELAG Sellerikrem, riskaviar med kapers, dillolje, urter og trøffelsmør ih: melk, bløtdyr, selleri 190,-
BLACK PEPPER SNØKRABBE Asiatisk sortpeppersaus, vårløk, koriander og chili ih: melk, skalldyr, hvete, soya 250,-

Fra grillen

Alle rettene følger med valgfri saus og potet

Kjøtt

sesongens fisk 350 g 375,-
lammecarré 350g 390,-
Argentinsk new york strip steak 250 g 390,-
Okse Indrefilet 200 395,-
Hjort indrefilet 200 g 430,-
BBQ-GLAZED SPARERIBS 500 g 450,-
AMERIKANSK BLACK ANGUS ENTRECÔTE 300 g 595,-
CÔTE DE BOEUF Tilberedning ca. 30 min. 1000 g (til 2 pers.) 575,- per pers.

Sauser

Béarnaise ih: egg, melk, sulfitt
Peppersaus ih: selleri, sulfitt, melk
Portvinsaus med trøffel ih: selleri, sulfitt
Gorgonzolasaus med rosmarin ih: seller, sulfitt, melk
Hollandaisesaus ih: egg, melk, sulfitt
Chimichurri ih: sulfitt
BBQ-saus ih: sulfitt

Potet

Fløtegratinerte poteter med hvitløk og rosmarin ih: melk
Pommes frites
Potetpuré ih: melk
Bakte småpoteter med hvitløk, chili og urter ih: melk

Grønnsaker

Grillet mais med spicy chorizosmør ih: melk 68,-
Dampet brokkoli med frityrstekt sjalotløk og fetaost ih: melk, sulfitt 68,-
Stekt sopp, løk og spinat med hvitløkssmør ih: melk 68,-
Grillet hjertesalat med bacon, hvitløksmajones og fritert sjalottløk ih: egg 70,-
Grillet asparges med parmesandressing og syltet rødløk melk, sulfitt, egg 70,-

Hovedretter

AISUMA BBQ Full AiSuma-opplevelse med tre typer kjøtt fra grillen, to typer saus, valgfri potet og grillede grønnsaker (min. 2 pers.) ih: melk, selleri, sulfitt, egg 540,- per pers.
AISUMA HAVETS BBQ Full AiSuma-opplevelse fra havet med sesongens, kjempereker, snøkrabbeklør, hvitvin-og fløtedampede blåskjell, chimichurri, bakte småpoteter og grillede grønnsaker (min. 2 personer" ih: sulfitt, skalldyr, fisk, bløtdyr, melk, selleri 540,- per pers.
PANNESTEKT BREIFLABB Fritert pastinakk, blåskjell, sandefjordsmør, tomat- og sopprisotto ih: fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt 400,-
Aisuma bbq oppgradert Grillet Black Angus entrecôte, indrefilet av hjort og lammecarré, tre typer saus, valgfri potet og grillet asparges (min 2 personer) ih: melk, selleri, sulfitt, egg 595,-
Krydderbakt blomkål (vegansk) Grønnkål, hummus, mungbønneragù, bakte rødbeter, grillet hjertesalat og riskaviar ih: sesam 280,-

Dessert

SOFTIS MED CHURROS Softis med lun churros, bakt hvit sjokolade, krokan, nutellakrem og rørte bær ih: hvete, melk, egg, mandler, hasselnøtter 175,-
ISKREM OG SORBET Tre typer iskrem og sorbet. Spør din servitør om dagens utvalg ih: egg, melk 150,-
CRÈME BRÛLÉE Klassisk CRÈME BRÛLÉE ih: egg, melk 165,-
Tiramisú Madelkrokan og kaffelikørsaus ih: egg, melk, mandler, hvete 175,-
Gratinert bringebær fra Byneset Med sabayonnesaus og bringebæris ih: egg, melk 165,-
Ostefat for min. 2 personer To typer ost, syltet frukt, grillet brød, valnøtter med honning ih: melk, sulfitt, gluten, valnøtter 190,- per person

Selskapsmeny

Sharing meny

Sharingmeny for 10 gjester eller flere. Må velges av hele selskapet. Full AiSuma-opplevelse!

AISUMA SHARING GRILL

Tre typer kjøtt fra grillen med pommes frites, fløtegratinerte poteter, stekt sopp, brokkoli og to typer saus

ih:

melk, selleri, sulfitt, egg

CRÈME BRÛLÉE ih:

melk, egg

 

2 retter: 695,-

Kun hovedrett: 540,-

 

Meny 2

For 10 gjester eller flere. Må velges av hele selskapet.

Okse indrefilet

Peppersaus, brokkoli, cherrytomat, stekt sopp og fløtegratinerte poteter

ih:

melk, sulfitt

Tiramisú

Mandelkrokan og kaffelikørsaus

ih:

melk, egg, mandel, hvete

2 retter meny (hovedrett og dessert): 560,-

Meny 3

For 10 gjester eller flere. Må velges av hele selskapet.

Kamskjell fra Trøndelag

Sellerikrem, riskaviar med kapers, dillolje og urter, trøffelsmør

ih:

melk, bløtdyr, selleri

Hjort indrefilet

Potetpuré, stekt sopp, brokkoli og portvinsaus med trøffel

ih:

melk, sulfitt

Gratinert bringebær fra Byneset

med sabayonne og bringebæris

ih:

melk, egg

3 retter: 695,-

2 retter (hovedrett og dessert): 575,-

 

 

Meny 4

For 10 gjester eller flere. Må velges av hele selskapet.

Ceviche

Mango, granateple, avocadokrem, ristede pinjekjerner og limejuice

ih:

fisk, pinjekjerner

Lammecarré

Gorgonzolasaus, asparges, brokkoli, stekt sopp og bakte småpoteter

ih:

melk, selleri, sulfitt

Crème brûlée ih:

egg, melk

3 retter: 695,-

2 retter (hovedrett og dessert): 560,-

17. mai

Smørbrød
(serveres fra 13.00 til 14.00)
Rekesmørbrød 250,-
(ih: egg, skalldyr og hvete)
Roastbiffsmørbrød 250,-
(ih: egg, melk og hvete)

Kveldens treretter med kjøtt eller fisk som hovedrett

(13.00-21-30)

Smørbakt salmalaks

Romanesco blomkålpure, urtesalat og hummersaus

ih:

sulfitt, fisk, skalldyr og melk

Alternativ 1: Helstekt indrefilet av okse

Potetpure, cherrytomat, grønnsaker og rødvinssaus

 

 

 

 

 

ih:

selleri, sulfitt og melk

Alternativ 2: Grillet kveite

Asparges, potetpure og hollandaise

 

ih:

melk, egg, fisk og sulfitt

Ostekake

Bringebærsorbet, bær og pasjonsfruktsaus

ih:

egg, mandel og melk

3 retter: 650,-
2 retter (hovedrett+dessert): 525,-
Kun hovedrett: 425,-
Vinpakke: 500,-

 

Vegansk hovedrett: 325,-

Krysret bakt blomkål med ratatouille og hummus

Barnemeny: 250,-

Grillet kyllingbryst med grønsaker, potetpure og soppsaus

Prøv nyhetsbrevet vårt

Vil du vite hva som skjer på spisestedene våre, om nyheter på menyen, tilbud, arrangementer eller andre matgleder?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så sender vi deg siste nytt.

Logo - Una Pizzeria e Bar Logo - Le Bistro Logo - Frati Logo - Frati Catering Logo - Øx Taproom Logo - Banksalen Logo - Tyven Logo - Hevd håndverksbakeri
Fant du ingen ledige bord på ønsket tidspunkt?
Se våre andre restauranter
14 personer eller flere? Husk at vi da trenger forhåndsbestilling av selskapsmeny