AiSuma

Meny

Ukens trerettersmeny, sesongbasert kr 475,-

Spør kelneren eller kokken om dagens anbefaling

Vennligst spør din kelner om allergener i dagens anbefaling

 

Three course menu, seasonal

Ask the waiter or the chef for today’s recommendation

Please ask your waiter for allergens in today’s recommendation

 

 

Forretter / Starters

Laks 125,-

Laks gravet med mynte, lime og rom, med reddik,

sukkererter og limekrem (ih.: fisk og melk)

Salmon cured with mint, lime and rum, with radish,

sugar snaps and lime cream (c.: fish and milk)

 

Chèvre 115,-

Karamellisert chèvre, squash, aubergine,

tomat og ruccola (ih.: melk og sulfitter)

Caramelized chèvre, zucchini, eggplant, tomato

and ruccola (c.: milk and sulphites)

 

Sjøkreps 150,-

Norsk sjøkreps, rabarbra, beter og urteaioli

(ih.: skalldyr, melk og egg)

Norwegian lobster, rhubarb, beets and herb aioli

(c.: shellfish, milk and egg)

 

Antipasto misto 260,-

(Beregnet for to personer)

Utvalg av italiensk spekemat og pølser, soltørket tomat,

syltede grønnsaker og balsamicoeddik

(ih.: egg, melk og hvete)

Selection of Italian cured meat and sausages,

sundried tomato, pickled vegetables, balsamic vinegar

(c.: eggs, milk, wheat)

 

Dagens forrett 130,-

Vennligst spør din kelner om dagens og allergener

 

Today’s starter 130,-

Please ask your waiter about today’s starter and allergens

 

Pasta / Salad

Salat med kylling 175,-

Hvitløksmarinert kylling, tomat, krutonger, basilikum,

mizuna og gressløkdressing (ih.: hvete)

Garlic marinated chicken, tomato, croutons, basil,

mizuna and chives dressing (c.: wheat)

 

Linguini 175,-

Tigerreker, lime, timian, hvitløk og hvitvin

(ih.: hvete, egg, skalldyr og sulfitt)

Tiger prawns, lime, thyme, garlic and white wine

(c.: wheat, egg, shellfish and sulphite)

 

Hovedrett / Main course

Kveite 295,-

Kveite, squash, potetpuré og sitrongressaus

(ih.: fisk, melk)

Halibut, zucchini, potato purée and lemongrass sauce

(c.: fish, milk)

 

Breiflabb 290,-

Breiflabb, sepia risotto, paprika, oliven og italiensk

hollandaise (ih.: fisk, bløtdyr og melk)

Monkfish, sepia risotto, bell pepper, olives and Italian

hollandaise (c.: fish, molluscs and milk)

 

Svin 265,-

Svinekam, grønnkål, jordskokk, potetpuré og soyasjy

(ih.: melk og soya)

Pork carré, kale, jerusalem artichoke, potato purée and

soy broth (c.: milk and soy)

 

Okse 300,-

Indrefilet av okse, grønne asparges, artisjokk, cherrytomat,

polenta og honning- og peppersaus (ih.: melk og sulfitt)

Beef tenderloin, green asparagus, artichoke, cherry tomato,

polenta and honey pepper glace (c.: milk and sulphite)

 

Lam 290,-

Indrefilet av lam, aubergine, tomatchutney, gnocchi

og rødvinssaus (ih.: hvete, egg og sulfitt)

Lamb tenderloin, eggplant, tomato chutney, gnocchi

and red wine sauce (c.: wheat, egg and sulphite)

 

Arancini 225,-

Fritert risotto, røkt tofu, sesongens grønnsaker, urtesalat

og yoghurt- og limesaus (ih.: melk, hvete og soya)

Deep fried risotto, smoked tofu, seasonal vegetables,

herb salad and yogurt lime sauce (c.: milk, wheat and soy)


Dagens hovedrett (Vennligst spør din kelner) 295,-

Vennligst spør din kelner om allergener i dagens hovedrett

Today’s main course (Please ask your waiter)

Please ask your waiter for allergens in today’s main course

 

Barnemeny

Children’s menu Alle barn kan bestille alt som barnemeny. Halv størrelse og halv pris.

All children can order everything on the menu. Half size and half price.

 

Dessert

Hvit sjokolade og rabarbra 130,-

Hvit sjokolademousse, rabarbrakompott og sorbet 

(ih.: egg, melk, hvete og mandel)

White chocolate mousse, rhubarb compote and sorbet 

(c.: egg, milk, wheat and almond) 

 

Fruktsalat 125,-

Mango gele, syltet melon, tørket bringebær, 

marinert eple og basilikumsorbet

Mango jelly, pickled melon, dried raspberry, 

marinated apples and basil sorbet

 

Mørk sjokolade 135,-

Mørk sjokoladeganasj, jordbær, mascarpone, savoiardikjeks 

og amarettosabayon (ih.: egg, melk, hvete og sulfitt)

Dark chocolate ganache, strawberry, mascarpone, savoiardi 

biscuits and amaretto sabayon (c.: egg, milk, wheat and sulphite)

 

Iskrem og sorbet 130,-

Tre varianter av iskrem og sorbet (ih: melk, egg og nøtter)

Three varieties of ice cream and sorbet (c.: milk, egg and nuts)


Dagens dessert (Vennligst spør din kelner) 130,-

Vennligst spør din kelner om allergener i dagens dessert

Today’s dessert (Please ask your waiter) 

Please ask your waiter for allergens in today’s dessert

 

TripAdvisor rangering


Les hvorfor kundene liker oss.

 

Kart for AiSuma Trondheim

 

Besøk også våre andre restauranter i Trondheim:


Frati, Trondheims eldste italienske restaurant

LeBistro i Trondheim

ØX Tap Room

Una Pizzeria e Bar 

Selskapslokaler og Catering i Trondheim:

Gjennom Frati Catering tilbyr vi catering i Trondheim

Se Banksalen for flotte selskapslokaler i Trondheim sentrum