AiSuma

Selskapsmeny

 

Anbefalt treretters / Recommendation three course menu 

Et måltid for alle sanser. Våre kokker har satt sammen de beste råvarer som er å få tak i, til en matopplevelse. Spør kelneren eller kokken hva vi anbefaler i dag. 

Kr 475,- per person 

Treretters meny 1/ three course menu 1 

Sjøkreps 

Norsk sjøkreps, rabarbra, beter og urteaioli (ih.: skalldyr, melk og egg) 

Norwegian lobster, rhubarb, beets and herb aioli (c.: shellfish, milk and egg) 

*** 

Okse 

Indrefilet av okse, grønne asparges, artisjokk, cherrytomat, polenta og honning- og peppersaus (ih.: melk og sulfitt) 

Beef tenderloin, green asparagus, artichoke, cherry tomato, polenta and honey pepper glace (c.: milk and sulphite) 

**** 

Mørk sjokolade 

Mørk sjokoladeganasj, jordbær, mascarpone, savoiardikjeks og amarettosabayon (ih.: egg, melk, hvete og sulfitt) 

Dark chocolate ganache, strawberry, mascarpone, savoiardi biscuits and amaretto sabayon (c.: egg, milk, wheat and sulphite) 

Kr 520,- per person (minimum 10 personer) 

Treretters meny 2/ three course menu 2 

Laks 

Laks gravet med mynte, lime og rom, med reddik, sukkererter og limekrem (ih.: fisk og melk) 

Salmon cured with mint, lime and rum, with radish, sugar snaps and lime cream (c.: fish and milk) 

***** 

Lam 

Indrefilet av lam, aubergine, tomatchutney, gnocchi og rødvinssaus (ih.: hvete, egg og sulfitt) 

Lamb tenderloin, eggplant, tomato chutney, gnocchi and red wine sauce (c.: wheat, egg and sulphite) 

**** 

Hvit sjokolade og rabarbra 

Hvit sjokolademousse, rabarbrakompott og sorbet (ih.: egg, melk, hvete og mandel) 

White chocolate mousse, rhubarb compote and sorbet (c.: egg, milk, wheat and almond) 

Kr 525,- person (minimum 10 personer) 


Fireretters meny / four course menu 

Sjøkreps 

Norsk sjøkreps, rabarbra, beter og urteaioli (ih.: skalldyr, melk og egg) 

Norwegian lobster, rhubarb, beets and herb aioli (c.: shellfish, milk and egg) 

***** 

Kveite 

Kveite, squash, potetpuré og sitrongressaus (ih.: fisk, melk) 

Halibut, zucchini, potato purée and lemongrass sauce (c.: fish, milk) 

***** 

Lam 

Indrefilet av lam, aubergine, tomatchutney, gnocchi og rødvinssaus (ih.: hvete, egg og sulfitt) 

Lamb tenderloin, eggplant, tomato chutney, gnocchi and red wine sauce (c.: wheat, egg and sulphite) 

**** 

Hvit sjokolade og rabarbra 

Hvit sjokolademousse, rabarbrakompott og sorbet (ih.: egg, melk, hvete og mandel) 

White chocolate mousse, rhubarb compote and sorbet (c.: egg, milk, wheat and almond) 

Kr 615,- per person (minimum 10 personer) 


Treretters vegetarmeny / Vegetarian three course menu 

Chèvre 

Karamellisert chèvre, squash, aubergine, tomat og ruccola (ih.: melk og sulfitter) 

Caramelized chèvre, zucchini, eggplant, tomato and ruccola (c.: milk and sulphites) 

**** 

Arancini 

Fritert risotto, røkt tofu, sesongens grønnsaker, urtesalat og yoghurt- og limesaus (ih.: melk, hvete og soya) 

Deep fried risotto, smoked tofu, seasonal vegetables, herb salad and yogurt lime sauce (c.: milk, wheat and soy) 

**** 

Fruktsalat 

Mangogele, syltet melon, tørket bringebær, marinert eple og basilikumsorbet 

Mango jelly, pickled melon, dried raspberry, marinated apples and basil sorbet 

Kr 375,- per person (minimum 10 personer) 


 

TripAdvisor rangering


Les hvorfor kundene liker oss.

 

Kart for AiSuma Trondheim

 

Besøk også våre andre restauranter i Trondheim:


Frati, Trondheims eldste italienske restaurant

LeBistro i Trondheim

ØX Tap Room

Una Pizzeria e Bar 

Selskapslokaler og Catering i Trondheim:

Gjennom Frati Catering tilbyr vi catering i Trondheim

Se Banksalen for flotte selskapslokaler i Trondheim sentrum