Bordbestilling

MYE SMAK. MYE MATGLEDE.

God mat i lune omgivelser – det er AiSuma. Her får du middelhavsinspirerte retter med mye smak og ekstra fokus på steak og grill. Vi er ambisiøse på kjøkkenet, men aldri jålete.


AiSuma ligger i et sjarmerende pakkhus ved Nidelva, hvor røff bryggestil møter modig interiør. Ta med gode venner, kom som du er og gled deg til maten står på bordet.

Til venstre
Til høyre

Menyen

Forretter

ØSTERS NATURELL Rødvinseddik, sitron ih: bløtdyr, sulfitt pr. stykk 40,-/pr. dusin 400,-
RØDBETSALAT Saltbakte rødbeter, syltede beter, rugbrød, karse og chevrekrem med grønn pepper ih: sulfitt, melk, hvete, rug, sesam 155,-
Carpaccio av okse Tynne skiver av okse, steinsoppmajones, syltet rødløk og potetchips ih: egg, sulfitt, sennep 175,-
Kamskjell fra Frøya Gulrotpuré, grønnkål, soya- og trøffelsmør, og potetchips ih: melk, bløtdyr, sulfitt, soya 179,-
GRATINERT HUMMERHALE Gratinert hummerhale med estragonsmør, sitron og grillet brød ih: melk, skalldyr, hvete 245,-

Fra grillen - velg din størrelse

Alle rettene følger med valgfri saus og potet

Kjøtt

Kalv entrecôte 200 g 345,-
Finnmark rein 250 g 350,-
Okse indrefilet 200 g 345,-
Hjort indrefilet 250 g 360,-
AMERIKANSK BLACK ANGUS ENTRECÔTE 300 g 445,-
MARINERT INDREFILET PÅ SPYD 200 g 315,-
Okse Tomahawk Steak Tilberedning ca. 30 min. 800 g (til 2 pers.) 425,- pr. pers

Potet

Bakt potet med hvitløkssmør ih: melk
Pommes frites
Potetpuré ih: melk
Søtpotetfries med rosmarin og parmesan ih: melk
Bakte mandelpoteter med chili og urter ih: melk

Sauser

Béarnaise ih: egg, melk, sulfitt
Peppersaus ih: selleri, sulfitt
Morkelsaus ih: selleri, melk
Rødvinssaus ih: selleri, sulfitt

Grønnsaker

Betesalat med hasselnøtter og geitostkrem ih: melk, hasselnøtt 55,-
Dampet brokkoli, ertepuré og syltet knutekål ih: melk 55,-
Stekt sopp, løk og spinat med hvitløkssmør ih: melk 55,-
Gratinert blomkål med cheddar og bacon ih: melk 55,-
Bakte rotgrønnsaker med chorizosmør ih: melk, selleri 55,-

Hovedretter

AISUMA BBQ Tre typer kjøtt fra grillen. Full AiSuma-opplevelse med valgfri saus og potet. Assorterte grønnsaker. (min. 2 pers.) ih: melk, selleri, sulfitt, egg 375,-
AISUMA HAVETS BBQ Grillet kveite, gratinert skalldyr og blåskjell. Full Aisuma-opplevelse fra havet med smørsaus, potet og assorterte grønnsaker (min. 2 pers.) ih: sulfitt, skalldyr, fisk, bløtdyr, melk, selleri 395,-
PANNESTEKT BREIFLABB Fennikel, skalldyrrisotto og sitronsmørsaus ih: fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt 350,-
Bbq glaced spare ribs Rødbetsalat, bbq-saus, grillet mais og pommes frites ih: hvete, melk, sennep, selleri, sulfitt 305,-
BAKT BLOMKÅL Gulrotpuré, bakte beter, syltede beter, grønnkål og hasselnøtt-vinaigrette ih: sulfitt, hasselnøtt (vegansk) 250,-

Selskapsmeny

Meny 1

Kamskjell fra Frøya

Gulrotpuré, grønnkål, soya- og trøffelsmør og potetchips

ih:

melk, bløtdyr, sulfitt, soya

Hjort indrefilet

Morkelsaus, brokkoli, stekt sopp, cherrytomat og potetpuré

ih:

melk, selleri

CRÈME BRÛLÉE

Klassisk Crème Brûlée med vaniljekrem og karamellisert sukker

ih:

melk, egg

 

3 retter: 600,-

2 retter (Hovedrett + dessert): 545,-

 

Meny 2

GRATINERT HUMMERHALE

Gratinert hummerhale med estragonsmør, sitron og grillet brød

ih:

melk, skalldyr, hvete

Okse indrefilet

Peppersaus, bakte rotgrønnsaker, brokkoli og cherrytomat

ih:

Selleri, sulfitt

Sjokoladeterte

Sjokoladeterte med Valrhonasjokolade,
yoghurtsorbet med lime

ih:

egg, melk, hvete

3 retter: 650,-

2 retter (hovedrett og dessert): 535,-

 

Meny 3

Carpaccio av okse

Steinsoppmajones, syltet rødløk og potetchips

ih:

egg, sulfitt, sennep

Pannestekt breiflabb

Fennikel, skalldyrrisotto og sitronsmørsaus

ih:

fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt

Tarte Tatin

Karamellisert eple med sprø butterdeig,

vaniljeis og salt karamellsaus

ih:

egg, melk, hvete

3 retter: 590,-

2 retter (hovedrett og dessert): 450,-

Nor-Fishing meny

Menyen tilbys under Nor-Fishing 23.-26.august.

Lettbakt villkveitefilet med laksekaviar og pepperrotsmørsaus

blomkålpuré, syltet løk og gressløkolje

ih:

sulfitt, fisk, melk

Grillet flatbiff av hjort med urter

karamellisert einebærsaus, stekte kantareller, bakte rotgrønnsaker og potetpuré

ih:

melk, selleri, sulfitt

Creme Brûlée

Klassisk Creme Brûlée

ih:

melk, egg

3 retter: 675,-

2 retter (Hovedrett + dessert): 565,-

Kun hovedrett: 425,-

Vinpakke: 500,-

Oppgradert vinpakke: 700,-

Dessert

SOFTIS MED CHURROS Softis med varm churros, hvit sjokolade, krokan, salt karamelltoffee og rørte bringebær ih: hvete, melk, egg, mandler 150,-
Iskrem og sorbet Tre typer iskrem og sorbet. Spør din servitør om dagens utvalg ih: egg, melk 130,-
SJOKOLADETERTE Sjokoladeterte med Valrhonasjokolade, yoghurtsorbet med lime ih: egg, melk, hvete 140,-
Crème Brûlée Klassisk Crème Brûlée ih: egg, melk 140,-
TARTE TATIN Karamellisert eple med sprø butterdeig, vaniljeis og salt karamellsaus ih: egg, melk, hvete 140,-

Prøv nyhetsbrevet vårt

Vil du vite hva som skjer på spisestedene våre, om nyheter på menyen, tilbud, arrangementer eller andre matgleder?

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så sender vi deg siste nytt.

Logo - Una Pizzeria e Bar Logo - Le Bistro Logo - Frati Logo - Frati Catering Logo - Øx Taproom Logo - Banksalen Logo - Tyven Logo - Hevd håndverksbakeri
Vi har mange drop-in bord i restauranten, så finner du ingen ledige bord må du bare komme innom, evt ringe oss hvis du er større gruppe.